En jävel på sömn!

Tjenis! Alvin här!

Det var tänkt att jag skulle berätta mitt arbete i Stockholm där jag dessutom såg fram emot att se svetslopporna fastna på ungdomarna. MEN, så blir inte fallet.

Jag började dagen med att köra TB till stationen som vanligt. När jag var hemma igen tänkte jag testa ett nytt Wii spel, Dirt2. Ehm, spelet är inte dirty och det är inte kul. Framförallt var spelet inte svårt. Man skulle köra bil. Svårt att köra bil? Nej inte om man har körkort iaf. Svårt att köra bil på tv spel? Man gasar på B knappen och styr med joysticken, så nej. Men vanligtvis på spel kan det ioförsig vara svårt med styrning och sånt, i det här spelet sög styrningen men det gjorde inget för väggarna, bergen, stenarna och alla andra föremål var som kuddar. Man kunde enkelt sarga sig vidare och bara hålla in B knappen och vinna på alla svårighetsgrader. FYFAN va tråkigt, inte värt dom 15minutrarna som jag ägna mig åt att packa upp filerna för att sedan lägga in på hårddisken.

Jag hade som sagt tänkt att åka till Stockholm runt 10-tiden på morgonen och klockan var runt 8 så jag tänkte att jag kna ligga och vila på soffan lite. När jag sedan fick för mig att nu är det nog dags att åka så var klockan 14.53. Jag blev lite förbannat och fick lite ångest att jag aldrig blir klar med dom små liven i Stockholm. Men eftersom klockan var så mycket som den var kunde jag lika gärna sova lite till. Närmare bestämt till 17.30. Ganska dryg dag.

Jag hämtade sedan TB på stationen som vanligt. Hans första ord när han klev in i bilen var "Kör till Handlarn!". Så jag följde order. Vi inhandlade Mjölk i ofattbara mängder samt ägg.

Jaja, ska väl förhoppningsvis få in nått kul imorgon iallafall. Då ska dom få!

CIAO// alvin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0